Lägenheten :)

heeej!
Vi har ju glömt att lägga in bilder på våran nya lägenhet.
Jisses, jag trivs verkligen skitbra här! Så jäkla mysig och fin :)














Nu är ju detta bilder som är tagna från internet, då vi sökte denna lägenheten!
Jag och Alexandra har ju ändrat endel och ska fixa ännu mer på den. Tex. så ska vi åka till IKEA och handla lite :D

Kommer bli så jäkla bra då :)





hej på er!

nu ska vi ta tag i denna bloggen igen. HELT för er skull eftersom våra liv är så intressanta, right? ;-)

nej skämt o sido, nu är vi i alla fall tillbaka i norge igen, efter några dagar hemma i Sverige. Vi tyckte båda att det var mycket trevligt att träffa er allihop som vi träffade där hemma!

I alla fall, jag (alexandra) hämtade Emelie på flygplatsen och vi blev skitglada för att se varandra. Jag menar, vi har ju inte träffats sedan i lördags ;-) haha. vi åkte iaf till MCdonalds på dirren för att köpa cheesburgare, pommes och glass. Vi tog MCDriven:

först så körde vi för långt så vi fick sitta och skrika till mikrofonen, då Emelie tillslut kom på den smarta idén att backa¨. Så ja, för att uttrycka sig småländsk  - FAN VAD VI KRABBADE! backa... köra fram... backa...

sedan när vi hade beställt så kom jag på att jag faktiskt ville ha en MCflurry. Så vi stod kvar, men hon svarade inte från mikrofonen. Så ja, vi backade och körde fram och höll på, innan hon tillslut svarade igen. Hon måste ha tyckt att vi var dumma i huvudet, vi satt till och med och fnissade konstant i bilen.

Men sen njööööt vi, tro det eller ej , men imorgon börjar våra hälsosamma liv. Japp mina vänner, ni läste rätt. Vi ska fan inte få cellis-noja och hängfläsk-noja iår igen. Men bra att vi kom på det nu alltså, haha. Men nu smäller det till rejält i våra fläsk. Bort ska det, and awaaay!

puss och godnatt på er!

RSS 2.0